Young Livings repræsentanter i DK

Her får du en oversigt over Young Livings repræsentanter fordelt geografisk i Danmark

Vi er flere i Danmark, som arbejder med æteriske olier fra Young Living. Hvis du vil i kontakt med os, kan du her se, hvordan vi er fordelt geografisk.

Sjælland og Fyn:

Jeanette Mikkelsen

Oliefabriksvej 216 d, 2770 Kastrup

Mail: maydayjea@icloud.com

Tlf.: 23489473

www.onedropper.dk

Facebook: “Onedrop” og “JeanetteMikkelsen.dk”

Young Living ID: 2568823

Jeg er uddannet Kiro terapeut , Massør, Zoneterapeut, har taget kursus i Raindrop terapi både til mennesker og heste. De æteriske olier har taget mig med storm. Jeg står bag Onedropper som er et team opbygget omkring Young Livings æteriske olier og wellness  produkter.  Jeg er passioneret bruger, kan rigtig godt lide tanken om en hverdag uden kemikalier  deler gerne ud af min viden. Pt. Laver jeg olie wellness aftner (kursus i brugen af æteriske olier), make and take(cremer, deo, tandpasta osv) opfølgnings aftner. Jeg er vild med tanken om en kemikalie fri hverdag. Heste er en stor del af mit liv og de firbenet har også stor glæde af olierne. Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i mere information.

 

Carina Waterval

Præstevænget 55

2750 Ballerup

Mail: waterval@get2net.dk

Tlf: 25389265

Facebook: “CarinaWaterval.dk”

Young Living ID: 2507868

Jeg er uddannet Zoneterapeut, massør, laver baby terapi og raindrop behandlinger i min klinik i Ballerup, hvor olierne selvfølgelig altid indgår.
Jeg bruger selv alle Young Livings produkter hver dag, lige fra olier, tandpasta, cremer, rengøring osv. Jeg kan godt lide tanken om et mere kemikalie frit hjem for mig og min familie og med yl er jeg sikker på at kun de bedste ingredienser er blevet brugt. Jeg har været med på YL`S Convention Berlin 2015 og i London 2016. Min familie og jeg besøgte YL ́S lavendel farm i Frankrig sommeren 2016. Disse ture er både sjove, men bestemt også lærerige, man får virkelig et godt indtryk af hvor rene og fantastiske disse olier og produkter er.
Jeg er med til at lave forskellige events som ” lav dine egne skønne øko produkter” ” kend dine olier”
” lær at lave raindrop teknik” og ” olie wellness aften for dig og dine veninder”

 

Ellen Hjerting

Brønlunds Alle 34, 2900 Hellerup

Mail: ellen.hjerting@gmail.com

Tlf: 22761462

www.ellenhjerting.dk

Facebook: “Magiske Molekyler”

Young Living ID: 2886184

Jeg er oprindelig uddannet Biopat og Bachterapeut, men har fuldstændig kastet min kærlighed på æteriske olier. Derfor arbejder jeg nu med olierne fra Young Living og bruger dem til mange forskellige formål samt til Raindrop Technique behandlinger. Efter at have deltaget i YL’s Beauty School i Wien i foråret 2017, er jeg blevet endnu mere begejstret for firmaets hudplejeprodukter, der alle indeholder rigtige gode olier til huden.
Jeg vil meget gerne dele min passion for olierne og holder løbende arrangementer hjemme hos mig selv og tager også gerne hjem til andre og præsenterer de dejlige olier.

 

Jylland:

Jimmi Linde Kjeldsen

Stoppenålen 2, Mejrup Kirkeby, 7500 Holstebro

Mail: jimmi@linde-kjeldsen.dk

Tlf. 2972 6087

Web: www.klinikkjeldsen.dk og www.jimmilk.dk

Young Living ID: 2291566

Jeg er en ivrig oliebruger på evig jagt efter ny inspiration til at få mig en mere kemikaliefri hverdag. Ideen om at invitere naturens kræfter indenfor er intet mindre end fantastisk og giver mig en følelse af velvære og forkælelse hver dag. I min klinik kan du nyde godt af både Raindrop Technique behandlingen såvel som en følelsesmæssig afbalancering med olier. Derudover tilbyder jeg Reiki behandlinger og kurser samt undervisning i meditation. Du er meget velkommen i mit team, som primært kommer fra Holstebro og omegn – vi mødes den første mandag i hver måned til erfaringsudveksling, men ellers er der også altid hjælp at hente over telefonen, via mail eller min blog. Må jeg slutte med at klappe dig på skulderen for at snuse dig frem til denne side og disse fantastiske olier – du kommer ikke til at fortryde den vej, du lige så småt har begivet dig ud på. Velkommen til!