OM ONEDROPPER

Én Dråbe kan gøre en forskel for dig, for din familie, dine venner og dine dyr, mange dråber kan gøre en stor forskel.

Jeg har et stort ønske om at finde en vej, hvor det er muligt for os alle at hjælpe os selv.

Kemi og medicin har jeg altid forsøgt at gå udenom, både for mig selv og min familie, men til tider har det været svært, for hvor er alternativet?

For lidt over to år siden blev jeg introduceret for Young Living’s æteriske olier. Deres produkter og ikke mindst, deres passion for en verden uden kunstige kemikalier, det har vendt op og ned på min hverdag. En hel ny verden af gammel kendt viden er kommet ind i mit liv.

Vor forfædre viste det, der findes mange gamle skrifter om urter og æteriske olier, vor apotekerne viste det, for ikke særlig længe siden stod de i baglokalet og kværnede urter til piller osv.

Æteriske olier kan bl.a. bruges som hjælp til:

Koppens egen helingsprocesser, til sårheling, bekæmpe infektioner, svamp, smerte, fordøjelsesproblemer, vægttab, søvnløshed, berolige nervesystem, dæmpe stress, give styrke og overskud. Endvidere er de fantastiske i massage olier, cremer, deodoranter, og til rengøring osv.

I disse olier kan man finde hjælp til selvhjælp uden Kemi og det er det jeg er så vild medJ

Hvordan blev denne viden glemt?

Mit bud er at det var svært at skaffe nok urter, kvalitet var svingende pga. høst osv., det var svært at skabe det store økonomiske overskud, der kan ikke tages patent på planter, og der var brug for forskning.

Hermed sagt er jeg dybt taknemlig for, at leve i vor tidsalder i dag, hvor vore læger og forskere har gjort et stort stykke arbejde for at redde os fra alverdens sygedomme, som vi ellers ville dø af.

Opsøg altid din læge, hvis du føler dig alvorlig syg.

Med denne hjemmeside ønsker jeg at udbrede viden om, hvordan vi kommer et skridt videre mod en mere kemikalie fri hverdag.